Rólunk

Cégünkről:

A Cool4u Kft. 2001 tavaszán a klímatechnikára alapozva kezdte el működését. A több mint 10 év során szerzett elméleti ismeretek, szakmai tapasztalatok, a kivívott elismerés, a stabil pénzügyi háttér minden ügyfelünk számára garantálja a hosszú távú együttműködést. 2012-ben nettó kereskedelmi forgalmunk megközelítette az 1,3 milliárd forintot, melyet járműklíma, épületklíma, légtechnika és megújuló erőforrások termékeinek és ezek alkatrészeinek értékesítésével realizáltunk.

Szarvasi, budapesti, és mezőtúri telephelyeinkről irányított értékesítési tevékenységünk az egész ország területére kiterjed, és jelen vagyunk a szomszédos országok piacain is. Több mint 40 európai, amerikai, ázsiai beszállítónk biztosítja részünkre a kiváló minőségű, minősített termékeket.

Fejlődésünk iránya, hogy a minőség és megbízhatóság folyamatos szem előtt tartása mellett kiváló termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, korszerű, hatékony gazdálkodással, versenyképes árral és képzett szakemberekkel álljunk partnereink, vevőkörünk rendelkezésére a klíma-, hűtés-, légtechnika és megújuló energia hasznosításának piacán.

 

Célkitűzésünk:

Célunknak tekintjük, hogy minőségi megbízható termékeket értékesítsünk, melyek magas energia-hatékonysággal, környezetbarát üzemeléssel támogatják a piac fenntartható fejlődését.

 

Minőség:

A honlapunkon megtalálható valamennyi hőszivattyú berendezés műszaki kollégáink ajánlásával került feltöltésre több éves értékesítési és üzemeltetési tapasztalat alapján.

 

Elhivatottság:

A vevői elégettség kiemelkedően fontos számunkra, ezért bármilyen vásárlás előtti és utáni technikai kérdés/kérés esetén állunk rendelkezésre beleértve a későbbi műszaki segítségnyújtást is.

 

Visszacsatolás:

Örömmel veszünk bármilyen pozitív/negatív visszajelzést tevékenységünkkel, termékeinkkel, honlapunkkal kapcsolatban, hogy tanuljunk belőle és ezek alapján fejleszthessük szolgáltatásunkat.